• 16.05.23, 14:33

Uuenenud Järve Selver on taas avatud

Eesti suurima värske toidukauba valikuga Järve Selveri hüpermarket avati pärast põhjalikku ümberehitust. Müügisaali suurendamisega 7500 ruutmeetrile laienes toidukaupade sortiment, rajati uuenenud tervikkontseptsiooniga küpsetiste, liha-kala ja valmistoidu letid.
Järve Selver on taas avatud.
  • Järve Selver on taas avatud. Foto: Hendrik Osula
„Järve Selver on Eesti suurimat toidukaupade valikut pakkuv hüpermarket – peame seda põhjuse ja uhkusega Selveri esinduskaupluseks. Kaua oodatud ja detailselt läbimõeldud rekonstrueerimine tõi Järve Selveri uude ajastusse, mis pakub klientidele esmaklassilist ostuelamust,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.
Taasavatud Järve Selveris tervitab kliente avar puu- ja juurviljamaailm värskete ja värviliste viljadega, vertikaalaias kasvavate idude ja võrsetega, roheliste ürtide, laia smuutivaliku ja vitamiinidest pakatava värskelt pressitud mahladega.
12 fotot
  • Foto: Andras Kralla
Uudne tootevalik
Järve Selveris on nüüdsest toimetamas enneolematu valikuga pagarikoda. Lisaks värsketele pirukatele, ciabatta’dele ja pikkadele baguette’idele valmistatakse kohapeal iga päev pärmivabu, traditsiooniliselt kääritatud ning kergitatud käsitööleibu. Selveri Pagarite käsitööleibade salakoostisosaks on enam kui sajandivanune juuretis.
Järve Selveri uueks hitiks on käsitsi valmistatud pannipitsasid, mis küpsevad erilises Itaalia kiviahju tehnoloogial põhineval kahekordses ahjus.
Järve Selveri toiduosakonda lisandus veelgi rikkalikum kaupluses kohapeal valminud kala- ja lihatoodete väljapanek ning laieneb Selveri Köögi armastatud maitsete valik.
Rekonstrueerimise käigus ehitati kaasaegseks kõik kaupluse osad, kaasa arvatud ladu ja töötajate ruumid. Ehitusel arvestati kõige kaasaegsemaid ja keskkonnasäästlikumaid tehnoloogilisi lahendusi. Kogu külmapark viidi CO2- põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab vanemate analoogidega võrreldes ligi viiendiku suurust energia kokkuhoidu.

Seotud lood

Uudised
  • 12.05.23, 13:15
Selveris on eestimaise toidu osakaal ca 65%!
Majanduslik olukord on teinud tarbijad hinnatundlikuks, kuid endiselt eelistavad eestlased kodumaiseid tooteid välismaistele. Kas Eesti toidu osakaal 65% on piisav või peaks olema suurem? Arutleb Selveri äriarvestuse juht Kristjan Anderson.
  • ST
Sisuturundus
  • 12.11.24, 19:21
Kasutamata võimalus: kuidas muuta digiekraanide kulu tuluks?
Jaekaubanduses ei võistle omavahel ainult hinnad ja tooted – üha olulisemaks muutub võitlus kliendi tähelepanu eest. Ajal, mil ostjad otsivad ja eelistavad positiivseid elamusi pakkuvat ostukeskkonda, on digitaalsed lahendused kaupluste uueks standardiks. Küsimus pole enam selles, kas digitaliseerida, vaid kuidas teha seda nii, et investeering end võimalikult kiiresti ära tasuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele