• 26.02.25, 12:07

Valminud turismi vaade seab eesmärgiks tõsta lisandväärtust 4,3 miljardi euroni

Turismisektori lisandväärtus peaks kasvama 2023. aasta baastasemelt ehk 2,2 miljardi euro juurest 2035. aastaks 4,3 miljardi euroni.
Valminud turismi vaade seab eesmärgiks tõsta lisandväärtust 4,3 miljardi euroni
  • Foto: Liis Treimann
Majandus- ja tööstusminister Erkki Keldo kinnitas turismi valdkonna arengudokumendi „Turismi pikk vaade 2025-2035“. Dokumendis seatakse turismile majandusvaldkonnana ambitsioonikad arengueesmärgid: kahekordistada turismi lisandväärtus Eesti majanduses järgmise 10 aasta jooksul ning muuta Eesti eripära turismituluks kujundades Eesti innovatsiooni, kestlikkuse ja erakordse külalislahkuse sihtkohaks.

Seotud lood

Uudised
  • 13.02.25, 12:44
Killu Maidla: täna on HoReCa sektoril hea maine, kuid mitte kauaks
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu endine juht Killu Maidla selgitas, et täna on kogu sektoril väga hea maine, kuid kui ettevõtted töötavad ellujäämisrežiimil ja investeeringuteks raha ei ole, ei kesta hea maine kaua.
Arvamused
  • 20.02.25, 10:26
HoReCa liidu juht: riik tõmbab meil hinge kinni
Riigi rahandus ja majandus on kreenis, aga me ei tegele selle parandamise, vaid süvendamisega, suurendades ettevõtete ja ka riigi halduskulusid, kirjutab hotellide ja restoranide liidu (EHRL) tegevjuht Killu Maidla.
Uudised
  • 13.02.25, 10:34
Hotellide ja Restoranide Liidu uus juhatuse esimees on Madis Laid
Eesti Hotellide ja Restoranide Liit valis eile õhtul uue juhatuse, mille esimeheks sai Duco hotellide juht ja üks omanikest Madis Laid.
TOP
  • 17.02.25, 14:03
Cateringi TOP 52 | “Suurkliendid ei võta enam toitlustajat, kes rohelist mõtteviisi ei järgi”
Cateringi TOP-i esikolmikul on keerulisest majanduskeskkonnast hoolimata kalendrid täis, kuid väljakutseid jagub toitlustajatel küll ja veel.
  • ST
Sisuturundus
  • 25.02.25, 11:23
Selver laiendab heeringavalikut – uued maitsed kalaletis
"Heeringas on vääriline kala ja ühiskonna majanduse peegel – selle tarbimine kasvab just majanduse languse ajal," märgib Delice'i peakokk Dmitri Haljukov. Selver ja Delice on otsustanud sellele trendile vastata, uuendades täielikult oma lahtise kalaleti heeringavalikut.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele