• 17.02.25, 14:03

Cateringi TOP 52 | “Suurkliendid ei võta enam toitlustajat, kes rohelist mõtteviisi ei järgi”

Cateringi TOP-i esikolmikul on keerulisest majanduskeskkonnast hoolimata kalendrid täis, kuid väljakutseid jagub toitlustajatel küll ja veel.
Cateringi TOP 52 | “Suurkliendid ei võta enam toitlustajat, kes rohelist mõtteviisi ei järgi”
  • Foto: Raul Mee
Catering TOP-i esikoha pälvis Orfeum OÜ, kes toitlustab kümmet Tallinna kooli. Ettevõtte asutaja Matti Martinson tõdes, et täna on suureks väljakutseks alampalgamäärade pidev muutumine. “Sellest omakorda sõltuvad kõik hinnad ja kulud, samas me ju ühe portsjoni hinda ju ei tõsta,” möönis Martinson.

Seotud lood

TOP
  • 12.02.25, 10:59
Majutusasutuste TOP 86 | “Peale koroonakriisi oleks patt nuriseda”
Hotellide TOP-i esikolmik suudab küll ääri-veeri oma toad täita, kuid kriisidele eelnevaid aegu igatsevad kõik. Majanduskeskkond paneb hotellide peremehi aina loovamaid lahendusi leidma.
TOP
  • 14.02.25, 13:55
Restoranide TOP 129 | “Keskklassi jääb aina vähemaks”
Tänavuse restoranide TOP-i vallutajad tõdevad, et aina vähemaks jääb inimesi, kes väljas söömist endale lubada saavad.
Uudised
  • 13.02.25, 12:44
Killu Maidla: täna on HoReCa sektoril hea maine, kuid mitte kauaks
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu endine juht Killu Maidla selgitas, et täna on kogu sektoril väga hea maine, kuid kui ettevõtted töötavad ellujäämisrežiimil ja investeeringuteks raha ei ole, ei kesta hea maine kaua.
Uudised
  • 24.01.25, 13:57
Konkurendid menuka Butterfly Lounge’i lõpust: "Sulgemisi tuleb veel!"
“Noored ei joo! Eriti ajal, mil hoitakse kokku”
Kinnisvaraettevõtjatele Marko Kullile ja Ahti Kiilile kuuluv kokteilibaar Butterfly Lounge teatas möödunud nädalal, et sulgeb jäädavalt oma uksed. Omanikud ise pole kommentare jaganud. Konkurentidele tuli aga uudis menuka kokteilibaari sulgemisest üllatusena.
  • ST
Sisuturundus
  • 12.02.25, 09:20
Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele