• 27.02.25, 12:05

Capfieldi uus arendus Mustakivi Prisma ees sai valmis

Kaubanduskeskuste omanik ja arendaja Capfield OÜ viis lõpuni 2024. aastal alanud populaarse restoraniketi Armudu esindusrestorani hoone arenduse Lasnamäe Mustakivi Prisma kaubanduskeskuse ees. Kahekorruselises hoones avatakse 27. veebruaril Armudu suurim restoran.
Armudu restoran Mustakivi Prisma ees
  • Armudu restoran Mustakivi Prisma ees Foto: Raul Mee
Capfieldi kinnisvara- ja äriarenduse juht Reimo Simsalu sõnul uus Armudu restoranihoone on hea näide ettevõtte strateegiast arendada lisaks multifunktsionaalsetele kaubanduskeskustele ka kaubanduskinnisvara üksiküürnikele.

Seotud lood

Uudised
  • 16.05.24, 13:31
Capfield ehitab kahekorruselise restoranihoone
Capfield arendab Lasnamäel populaarse restoraniketi esindusrestorani hoonet. Maja kerkib Lasnamäe Prisma kaubanduskeskuse ette.
TOP
  • 21.02.23, 00:00
Toitlustusettevõtete TOPi võitja: eelmine aasta läks väga edukalt
Toitlustusettevõtete TOPi jõudnud ettevõtete jaoks möödus eelmine aasta vägagi tegusalt ning käesoleval aastal soovitakse sama kindlalt edasi tegutseda.
Uudised
  • 25.02.21, 10:03
Toitlustusfirmade TOPi võitja F-hoone: kui uut täielikku sulgemist ei tule, peame suveni vastu
Äripäeva toitlustus-firmade edetabeli võitnud F-hoone üks omanikke Peeter Jalakas ütles, et nad käsitlevad igat päeva kui võimalikku viimast.
  • ST
Sisuturundus
  • 18.02.25, 10:18
Puhtus kui konkurentsieelis: kestlikud lahendused HORECA sektorile
Restorani või hotelli puhtus on sageli nähtamatu- kuni hetkeni, mil see pole enam tasemel. Kliendid ei pruugi märgata laitmatult hooldatud ruume, kuid kui hügieen jätab soovida, mõjutab see otseselt rahulolu ja korduvkülastusi. Kas teie ettevõtte puhastuslahendused loovad kindlustunde või jätavad ruumi kahtlusteks? Õige strateegia muudab puhtuse mitte ainult hügieeninõudeks, vaid tugevaks konkurentsieeliseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele