• 25.08.21, 11:09

Uuring: Eesti lihatarbijad tähtsustavad enim toote kvaliteeti ja tervislikkust

Eesti tarbijad peavad lihatoodete puhul kõige olulisemaks kvaliteeti ja tervislikku koostist, vähem tähtsaks nimetasid vastajad aga näiteks keskkonnaga seonduvat, selgus Nõo Lihatööstuse tellitud ja Norstati teostatud uuringust.
Uuring: Eesti lihatarbijad tähtsustavad enim toote kvaliteeti ja tervislikkust
  • Foto: Markus Spiske on Unsplash
Küsitluses paluti nii Eesti kui ka Läti vastajatel kümnepallisüsteemis hinnata, mida nad peavad lihatoodete ostmisel ja tarbimisel kõige olulisemaks. Uuring näitas, et Eesti inimeste jaoks on kõige olulisemal kohal lihatoodete kvaliteet (keskmine 8,7), tervislikkus (7,8) ja kodumaisus (7,8). Seevastu mõneti ootamatult leigelt tähtsustati tootjate keskkonnasõbralikkust (6,7) ja missiooni (5,1).

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 21.04.25, 19:30
Uus pilkupüüdev ärihoone Lõunakeskuse läheduses Tartu väravas – üüri pind juba täna!
2025. aasta suve lõpuks valmiv Raja Keskus toob Tartusse juurde üle 2500 ruutmeetri A-klassi kaubandus-, teenindus- ja büroopinda. Hoone esinduslik arhitektuur, paindlikud ruumilahendused, erakordselt hea nähtavus ja ligipääsetavus teeb sellest ideaalse koha igale kaubandus- ja teenindusettevõttele. Väärtust lisavad Lõunakeskuse vahetu lähedus, hea transpordiühendus, katusel asetsev päikesepark ja soe maa-alune parkla – kõik, mida üks kaasaegne ettevõte vajab.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele