Pääsukesemärgi hindamisel tegid võidukäiku fermenteeritud tooted
Toidutootjad avastavad uuesti ammutuntud vana ja seekordsele detsembris toimunud Pääsukesemärgi hindamisele saadeti mitmeid hapendatud tooteid, mis said hindamiskomisjonilt kõrge hinnangu.
Seekordsele Pääsukesemärgi toodete hindamisele saadeti rekordarv tooteid. „Tootjad mõistavad aina enam, et poodides aitab ostjatel teha paremaid valikuid toidumärgis, mis annab teada, et toode on valmistatud eestimaisest toorainest ja toodetud Eestis. Ehk just seetõttu oli hindamisele saadetud toodete hulk nii rikkalik,“ kommenteeris Põllumajandus-Kaubanduskoja projektijuht Janne Viisma esitatud taotlusi.
147 akadeemilist tundi, millest 16 akadeemilist tundi toimub klassiruumis ning 131 akadeemilist tundi toimub 2 kuu jooksul iseseisva- ja mentorõppena (sh iseseisev õpe 121 ak h ja 10 ak h) koolitajaga koos mentorõpe.