Ülemiste City linnakus avatud restoran Mona müüb toitu kaasa täiesti prügivabalt – söögid-joogid pakitakse ringnõudesse.
- Restoran Mona Foto: Erakogu
Restoranide Riis ja Riis Express omanik ja peakokk Kadri Tran soovis luua rohelise mõtteviisiga ja kohalikku toorainet pakkuva restorani. “Ma loon seda, mida mulle meeldib luua, olenemata sellest, mis maailmas toimub. Läbi selle kerguse ei ole ka minu maailmas kriise, on vaid edu ja rõõm teha seda, mis mulle meeldib. Kui oled milleski osav ja teed seda armastusega, siis saadab sind alati edu,” ütleb ta.
Seotud lood
Ostlemise ja ostukogemuse tulevik pakub palju põnevust, jagab kodumaise tarkvaraarendusettevõtte Datanor tegevjuht Indrek Ott ja kirjeldab, milleks valmis olla.